Címszavakban magunkról


20 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonban lévő vállalkozás vagyunk. Névválasztásunk (a latin homo regius jelentése: a király bizalmas, bonyolult ügyeinek intézésével megbízott ember) láttatni kívánja hitvallásunkat.

Eddigi megbízásaink számos nemzetgazdasági ágat, illetve államigazgatási- és helyi közigazgatási szervezetet érintett. Büszkék vagyunk arra, hogy számos vevőnk évről- évre megtisztel minket megbízásával, inspirálva ezzel Irodánkat folyamatos fejlődésre, megújulásra.

Partnerre szabott tanácsadói munkánkban – melyet projektkultúra kísér – kiemelten jelenik meg a szolgáltatói kultúra fejlesztése, a munkahelyi stressz kezelése, a humán tanácsadás, ennek hátterét biztosító szervezetfejlesztés, illetve a munkatársak személyes minőségét támogató képzések.

Társaságunk különösen nagy hangsúlyt fektet a munkahelyi stresszkezelésre. 2015-ben indította el – az azóta is sikeresen futó - egyénre fókuszáló munkahelyi stresszkezelő programját, a HR Pszichofitness Nap® Programot. A program olyan exkluzív szolgáltatást nyújt cégek számára, amely lehetővé teszi, hogy a pszichoszociális kockázatok csökkentésével növeljék munkatársaik mentális egészségét, hozzájárulva ezzel az adott szervezet értékteremtő képességéhez.

2005-től ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

2009-ben az országban elsőként a tanácsadó irodák közül kaptuk meg "Elkötelezettség a Szervezeti Kiválóságért" európai EFQM Díj-at.

2010-ben a "Legjobb Tanácsadói Projekt VTMSZ Garai Tamás Díj" Innovatív Megoldás Különdíját nyertük el.
Hegedűs Márta
CMC – bejegyzett vezetési tanácsadó
ügyvezető igazgató